Вътрешният министър Бойко Рашков не се спря пред медиите в кулоарите

...
Вътрешният министър Бойко Рашков не се спря пред медиите в кулоарите
Коментари Харесай

Бойко Рашков отказа коментар за ареста на Борисов

Вътрешният министър Бойко Рашков не се спря пред медиите в коридорите на Народното събрание, с цел да разяснява вчерашния арест на експремиера Бойко Борисов.

При първия опит да му бъдат заложени въпроси, той влезе в стаята на ПГ на " Продължаваме промяната ".

По-късно излезе, като повтаряше само: „ Искам да мина “. След това напусна постройката на Народното събрание.

В продължение на часове той дава отговор на въпроси на голям брой въпроси на Движение за права и свободи за оказан напън и тормоз от страна на Министерство на вътрешните работи по време на предизборната акция и в изборния ден.

Определен е наблюдаващият прокурор за Борисов, съoбщи тази заран пред Нова тв представителят на Софийска градска прокуратура /СГП / Десислава Петрова.

Уведомлението за формираното досъдебно произвеждане от Министерство на вътрешните работи и посочената в него правна подготовка изключват компетентността на Европейската прокуратура по този случай, каквито известия имаше от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден, посочи още Петрова.

Както по-рано през днешния ден стана ясно, в Софийска градска прокуратура е получено съобщение от проверяващ служител на реда за задържането на Бойко Борисов. То е постъпило по факс.

Делото е за изнудване в интервала 2014-2019 година. В уведомлението било посочено още, че с полицейско задържане за 24 часа са и Владислав Горанов и Севдeлина Арнаудова.

От уведомлението на проверяващия служител на реда от Националната полиция излиза наяве, че делото е формирано през вчерашния ден, 17 март, с първо деяние по следствието разпит на очевидец и последвали претърсвания и изземвания. Делото се води за изнудване, от което са породени огромни вреди, и осъществено от и с присъединяване на длъжностно лице
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР